Over Gerdi

Gerdi is een kleurrijke coach. Ze geeft inzichten en handvatten aan mensen die gemotiveerd zijn en open staan voor persoonlijke ontwikkeling. Ze zorgt ervoor dat haar cliënten met nog meer plezier en enthousiasme op een effectieve manier vooruit kunnen in hun werk en privéleven.

Naast haar bedrijf “Gerdi bekent kleur” is zij werkzaam als casemanager verzuim bij een kleine arbodienst en is daar als een vis in het water. Haar aandacht gaat met name uit naar het voorkomen van verzuim. Zit je niet lekker in je wel (of juist wel)? Loop je tegen je grenzen aan? Wil je ontdekken waar jouw eigen kracht ligt en op welke manier je die het beste inzet? Of wil je jouw verhaal wel eens bij iemand anders kwijt? Gerdi gaat graag met je in gesprek.

Gerdi haar powertype wisselt tussen CERISE: de Betekenisvolle Hulpverlener en ROZE: Menslievende Verzorger. Vanuit haar blauwdruk communiceert zij helder, effectief en met visie. Zij doet dit met liefde voor de ander en probeert hierbij verbinding tussen mensen te realiseren. Het is dan ook niet raar dat AARDE haar element is, want aarde houdt vast. Haar tweede element is WATER en water schenkt. Ook niet zo verbazingwekkend bij Gerdi. Met haar balanskleur WIT (CERISE) en ZWART (ROZE) zorgt Gerdi er voor dat het pad op een open, eerlijke en onpartijdige wijze wordt bewandeld. Ze heeft graag een volle koektrommel, maar dat duurt helaas nooit lang.