Training “Versterk de powervrouw in jou”

Een powervrouw, dat ben je allang, net als al die andere vrouwen. Je bent autonoom en empatisch. Jij bent jezelf, en je houdt elke dag weer allerlei ballen in de lucht. Toch zou je meer zichtbaar willen zijn, nog sterker in je schoenen staan, minder twijfel en meer overtuigingskracht hebben.
Deze eendaagse training is speciaal voor jou: een vrouw die meer effect wil bereiken door slimmer invloed uit te oefenen. Slimmer je sterke punten versterken, meer ‘gezien’ worden en je persoonlijke doelen bereiken. Of je nou managed, onderneemt, adviseert of jezelf gewoon krachtiger wilt neerzetten: deze training is voor jou.
Het begint bij doen. Bij in actie komen en de eerste stap zetten op weg naar wat voor jou zelf succes betekent.  Deze training helpt je bij het vinden van jouw persoonlijke communicatiekracht, het versterken van je uitstraling en non verbale en verbale communicatie. Je leert jezelf zichtbaarder te maken, daar waar het voor jou belangrijk is.

 • Ben jij ambitieus en wil je een ideale situatie voor jezelf creëren om je ambities waar te maken?
 • Vind je het moeilijk om een ander te overtuigen, of hou je zelfs soms jouw idee of oplossing voor je omdat je  denkt dat niemand erop zit te wachten?
 • Zou jij meer zelfvertrouwen en minder twijfels willen hebben?
 • Wil jij jezelf kunnen zijn en blijven, en tegelijkertijd – en meer bewust – de meest krachtige, overtuigende versie van jezelf uitdragen?
 • Heb jij iets te vertellen en zou je willen dat dit niet alleen gezien en gehoord wordt, maar dat je anderen ook kunt bewegen om in actie te komen?
 • Wist je dat je charisma kunt leren ‘aan’ te zetten en daarmee op een positieve manier invloed op de ander kunt uitoefenen?
 • Wist je dat je jouw invloed en overtuigingskracht kunt vergroten, je angsten en twijfels kunt neutraliseren met simpele technieken?

Je kunt je non-verbale communicatie versterken door aandacht voor subtiele dingen zoals de kleuren van je kleding en je eigen mindset. Je kunt je verbale communicatie versterken zodat je meer overtuigingskracht hebt en de ander in beweging krijgt. Daarmee groeit je zelfvertrouwen en bereik je jouw doelen.

Na deze training

 • Weet je hoe je angsten en twijfels kunt overwinnen, en heb je een betere focus op jouw eigen doelen
 • Begrijp je hoe ons brein werkt en hoe je dit kunt gebruiken om anderen te overtuigen en relaties te versterken, maar ook om jezelf persoonlijk krachtiger te profileren
 • Begrijp je het belang van je non-verbale communicatie en lichaamstaal en hoe jij deze door externe factoren maar vooral ook van binnenuit kunt beïnvloeden.
 • Kun je gesprekken en vergaderingen beter naar je hand zetten en het vertrouwen van je gesprekspartner(s) of teamleden winnen, bijvoorbeeld doordat je de juiste vragen stelt.
 • Vul je niet meer vanzelf in wat een ander denkt, en kun je de drijfveren en belangen van de ander achterhalen en meer vertrouwen winnen
 • Weet je hoe je je kunt voorbereiden om krachtig over te komen tijdens presentaties of gesprekken
 • Snap je hoe je met eenvoudige technieken je charisma en zelfvertrouwen kunt vergroten en zichtbaarder kunt zijn
 • Weet je door het dragen van welke kleuren jij het meest krachtig overkomt en hoe jij dit kunt gebruiken om je doelen te bereiken
 • Heb je een toolkit vol tips en slimme communicatie- en beïnvloedingstechnieken waaruit je kunt kiezen welke het beste bij jou en je eigen behoefte passen

Wanneer wordt jij de krachtigste versie van jezelf?

Doe mee en schrijf je in voor de eerstvolgende training in Utrecht op donderdag 27 juni 2019, van 9.30 uur tot 17.00 uur.  Voor € 649,- per persoon excl. BTW (21%) krijg je jouw persoonlijke Powertyperapport (t.w.v. € 149,-) en leer je hoe de krachtigste versie van jezelf kunt laten zien. Aanmelden kan, i.v.m. onze voorbereiding voor jouw resultaat uiterlijk tot 17 juni 2019.

Waarom het werkt

Er is ontzettend veel onderzoek gedaan naar hoe het menselijk brein werkt: Het houdt van de automatische piloot en bijna alles komt op een onbewust niveau binnen. Als je begrijpt hoe dit werkt, kun je deze kennis benutten om non-verbaal en verbaal met meer impact te communiceren. Als je bovendien je eigen mindset positief beinvloedt, je eigen verhaal en uitstraling dirigeert, heeft dat direct effect op de ander én op je zelfvertrouwen. Myriam Heffels en Gerdi van Bijleveld bieden je vanuit hun expertise, wetenschappelijke kennis en ervaring een training die een effectieve toolkit aan tips en technieken biedt  waarmee je in het dagelijks leven, en ook je werk, je communicatiekracht kunt vergroten en je dromen kunt waarmaken.

Deze training biedt een unieke combinatie van krachtige inzichten uit een breed scala aan onderzoek, literatuur en praktijkervaringen die je direct kunt toepassen. Een aantal ervan zullen we tijdens de training ook oefenen, onder andere aan de hand van je eigen case. Ons uitgangspunt is wat jij wil bereiken op basis van wie jij bent en mag zijn.

Speciaal voor vrouwen 

We geven deze training speciaal voor vrouwen, omdat we juist hen willen versterken om slimmer en effectiever persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken en hun potentieel te benutten om dromen waar te maken. Ondanks dat vrouwen de afgelopen decennia veel vooruitgang hebben geboekt in het bekleden van leidinggevende of zelfs topmanagement functies binnen organisaties zijn er nog steeds veel uitdagingen voor vrouwen om op te kunnen klimmen, of om hun eigen plek ergens te verwerven. Bovendien snappen vrouwen als geen ander dat omgeving, kleur en houding de sfeer kunnen bepalen. Je voelt het vaak wel aan. Als je nu ook nog begrijpt hoe je het voor jou kunt laten werken – en waar je jezelf misschien tegenwerkt – kun je de situatie beter naar je hand zetten.

Omdat het zo belangrijk is dat vrouwen elkaar steunen en ervaringen met elkaar delen, is deze training ook een manier om andere ambitieuze vrouwen te ontmoeten en ook erna nog van elkaar te (blijven) leren. We werken daarom met een kleine groep van maximaal 10 vrouwen zodat er ruimte is voor individuele aandacht, maar ook om samen te oefenen.

Waar, wanneer en wat kost het?

De eerstvolgende training is gepland op:
donderdag 27 juni 2019, van 9.30 uur tot 17.00 uur

De training vindt plaats bij Tribes, Utrecht (nabij het Centraal Station) en kost € 649,- per persoon excl. BTW (21%). Dit is inclusief je persoonlijke Powertyperapport (t.w.v. € 149,-), diverse materialen, lunch en koffie/thee gedurende de dag. Voor deze training zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Er is per training plaats voor minimaal 6 en maximaal 10 vrouwen. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 dagen voor de training plaatsvindt, i.v.m. onze voorbereiding voor jouw resultaat. Na je aanmelding krijg je een uitnodiging voor het invullen van een visuele vragenlijst; de basis voor jouw persoonlijke Powertyperapport. Ook krijg je een aanvullende vragenlijst om een aantal voorkeuren en je concrete casus of ontwikkelwens door te geven. De training sluiten we zoveel mogelijk aan op jouw persoonlijke ontwikkeldoel.

Inschrijven en/of nog vragen?

Wil je deelnemen? Vul het inschrijfformulier in en je bent erbij!
Of heb je nog vragen of wil je graag overleggen of deze training echt bij je past? Stuur dan  een mailtje naar gerdi@gerdivanbijleveld.nl en vermeld je telefoonnummer. Myriam en/of Gerdi nemen graag contact met je op om te bespreken of deze training bij jouw vraag past.

Voorbereiding

Tijdens de training sluiten we aan bij de specifieke powertypes en cases van de deelnemers. Daarom werken we met een kleine groep. We gaan samen op zoek naar wat voor jou qua stijl natuurlijk voelt, en wat jij wil ontwikkelen. Daarop bereiden wij ons goed voor en daarom vragen we ook van jou wat voorbereiding. Dat kost je in totaal zo’n 45 minuten tijd. Zo haal je alles uit de training en kun je de volgende dag meteen aan de slag.

Voorafgaand aan de training (uiterlijk 10 dagen ervoor)  ontvang je een e-mail met een link naar jouw Powertest, een visuele vragenlijst die de basis vormt voor jouw persoonlijke Powertyperapport verzorgt door image consultant Gerdi van Bijleveld. Tijdens het eerste deel van de dag kijken we naar de resultaten van deze test, gebaseerd op de psychologie van kleuren, en hoe je jouw persoonlijke power- en balanskleur kunt inzetten voor een krachtigere uitstraling.

Daarnaast ontvang je een korte vragenlijst over je persoonlijke voorkeuren en interesses. Je kunt ook een persoonlijke case of situatie voorleggen. Tijdens het tweede deel van de dag zal communicatie expert Myriam Heffels hierop aansluiten met specifieke technieken en oefeningen om je charisma, non-verbale en verbale communicatie te versterken.

Deze eendaagse training is speciaal voor vrouwen die meer effect willen bereiken door slimmer invloed uit te oefenen. Of je nou manager bent of graag wil worden, onderneemt, adviseert of jezelf gewoon krachtiger wilt neerzetten: deze training is voor jou!

 • Ben jij ambitieus en wil je een ideale situatie voor jezelf creëren om die ambitie waar te maken?
 • Zou jij meer zelfvertrouwen en minder twijfels willen hebben?
 • Jezelf blijven, en tegelijkertijd de meest krachtige, overtuigende versie van jezelf uitdragen?
 • Heb jij iets te vertellen en zou je willen dat dit niet alleen gezien en gehoord wordt, maar dat je anderen ook kunt bewegen om in actie te komen?
 • Wist je dat je charisma kunt leren ‘aan’ te zetten?
 • Dat je jouw invloed en overtuigingskracht kunt vergroten, je angsten en twijfels kunt neutraliseren met simpele technieken?

Je kunt je non-verbale communicatie versterken door aandacht voor subtiele dingen zoals de kleuren van je kleding en je eigen mindset. Je kunt je verbale communicatie versterken door de juiste vragen te stellen en woorden te kiezen, en daarmee de anier om andere ambitieuze vrouwen te ontmoeten en ook erna nog van elkaar te (blijven) leren.

Over de trainers

Deze training is ontwikkeld door Myriam Heffels (Ingage inc.) en Gerdi van Bijleveld (Gerdi bekent kleur).

Myriam Heffels

Myriam mag zichzelf twee keer master of science noemen, als ingenieur en in de corporate communicatie. Van jongs af aan heeft ze een passie voor taal en talen, leest en schrijft ze zich suf, is ze nieuwsgierig naar hoe mensen in elkaar zitten en verwondert ze zich over hoeveel menselijk potentieel – ook in organisaties – niet benut wordt. Haar missie is het helpen van mensen om beter, effectiever, gelukkiger en succesvoller samen te werken in organisaties. Om dit te bereiken versterkt ze graag strategisch de interne communicatie, o.a. door managers te coachen in hun rol, werkrelaties te versterken en effectieve medewerkersparticipatie te ontwikkelen. Myriam is powertype Turkoois: Een enthousiaste verbinder, originele ontwerper en creatieve denker. Bij haar ouderlijk huis stond een oude notenboom. Is het je al eens opgevallen hoeveel een walnoot op hersenen lijkt?

Gerdi van Bijleveld

Gerdi is een kleurrijke coach. Zij is afkomstig uit de zakelijke dienstverlening (verzekeringen en vastgoed). Naast haar bedrijf Gerdi bekent kleur is zij werkzaam als casemanager verzuim bij een kleine arbodienst. Gerdi heeft BLAUW als powertype en is een diplomatieke organisator. Het is haar passie anderen te faciliteren in hun persoonlijke ontwikkeling, zodat zij op een effectieve en enthousiaste manier hun kwaliteiten leren kennen en richting kunnen geven aan hun leven. Vanuit haar blauwdruk communiceert zij helder, effectief en met visie. Zij doet dit met liefde voor de ander en probeert hierbij verbinding tussen mensen te realiseren. Het is dan ook niet raar dat WATER haar element is, want water schenkt. Met haar balanskleur MANDARIJN zorgt Gerdi er voor dat het pad op een enthousiaste wijze wordt bewandeld. Ze heeft graag een volle koektrommel, maar dat duurt helaas nooit lang.