Myriam Heffels (intern communicatieversterker) en ik organiseren op 25 april en 6 juni de door ons ontwikkelde training Vergroot je Communicatiekracht.

Heb je ook wel eens het gevoel dat je net niet doelgericht of overtuigend genoeg op je gesprekspartner over komt en dat je in een gesprek net niet jouw bedoeling goed genoeg naar voren kunt brengen? Hoe zou het zijn als je je wel krachtig voelt, zowel in persoonlijkheid als uitstraling en dat je wel je bedoeling goed verbaal over tafel krijgt?

Dat is mogelijk als je onze trainingsdag Vergroot je Communicatiekracht volgt. Je krijgt die dag inzicht in je eigen Powertype (incl. Powertest, rapport en extra materialen t.w.v. € 149) ter ondersteuning van je non verbale communicatie. En handvatten, voorbeelden en oefeningen ter versterking van je verbale communicatie.

Wil jij slimmer (en niet harder) werken om (onzichtbaar) meer invloed uit te oefenen en anderen te overtuigen? Meld je dan aan voor onze training Vergroot je Communicatiekracht op 25 april of 6 juni a.s., speciaal voor ondernemende, ambitieuze vrouwen. Meer informatie vind je hier.