Stijladvies volgens het 78Styling System

Ieder mens is mooi en ieder mens is uniek. Welke stijl kleding bij je hoort, bij je persoonlijkheid past en waardoor je je zelfverzekerder voelt, is afhankelijk van de vorm van je lijf, benen, armen en gezicht. Doel van het kledingstijladvies is niet dat je volgens de laatste mode gekleed gaat.

Figuurprobleem of verkeerde pasvorm?

Menigeen is geneigd te denken dat het eigen figuur niet perfect is. Maar je figuur is niet het probleem. Het ligt aan de pasvorm van de kleding. Daarom krijg je tijdens het consult inzicht in de vorm van je gezicht, lijf en benen. Vervolgens leer ik je hoe je pluspunten kunt benadrukken en minpunten minder laat opvallen. Samen bepalen we welke modellen kleding, stoffen en dessins jou het beste staan. Accessoires komen ook aan bod: schoenen, brillen, tassen, horloges you name it! Kortom, na het consult ben je je bewust van je kledingstijl of kledingstijlen en voel je je daar zelfverzekerder over.

Aan het einde van het consult krijg je een persoonlijke Styling Guide met persoonlijke Styling Cards mee.

Waarom kledingstijladvies?

Je twijfelt niet meer over de stijl van je kleding.
Je verdoet geen tijd tijdens het winkelen, want je kunt gericht te werk gaan.
Je spaart geld uit, omdat je geen kleding koopt die je minder goed staat.

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn voor particulier advies inclusief 21% btw, maar exclusief reiskosten en eventuele locatiekosten.
Voor de zakelijke markt zijn onderstaande tarieven exclusief btw, reis- en eventuele locatiekosten.

Stylingadvieswat mag je verwachten?
Stijlanalyse€ 130 per persoon voor 2 uur stijladvies incl. persoonlijke Styling Guide en Styling Cards
Kleur en korte Stijl € 125 per persoon voor 2 uurkleuranalyse met kort stijl advies om je pluspunten te leren benadrukken
Kleur en Stijladvies€ 202,50 per persoon voor 3 uurgecombineerde kleur- en stijlanalyse, praktisch persoonlijk en compleet