Over Gerdi

Na een carrière als insurance manager bij een beursgenoteerde vastgoedbelegger kreeg ik in 2015 door een reorganisatie de kans mijn werkzame leven anders te gaan invullen. Ik ben image consultant geworden. Het fascineerde mij altijd waarom ik mij in bepaalde kleuren en verhoudingen van die kleuren zelfverzekerder voelde dan in andere kleuren. Niet onbelangrijk in je werk. Om daar meer inzicht in te krijgen ben ik opleidingen gaan volgen bij Regien Strategier Opleidingen. Ik kreeg les van iconen in het vakgebied zoals Jannie Boer, Anneke Dercksen en Henriëtte Visser. Ook ben ik expert geworden van Het Imago Spel.

Kleuren maken de man… en vrouw

Het gebruik van de juiste kleuren in je garderobe zorgt er voor dat je meer op jezelf gaat lijken. Kleur is in eerste instantie slechts de buitenkant, maar zegt ook iets over je kernkwaliteiten en karaktereigenschappen.
Ben je op zoek naar ander werk, wil je zelfverzekerder overkomen of meer op jezelf lijken en je wel conformeren aan de binnen jouw werk heersende bedrijfscultuur? Ik help je.

Zakelijk kleuradvies nodig?

Ik richt me in mijn praktijk met name op zowel mannelijke als vrouwelijke professionals die in een zakelijke omgeving (willen gaan) werken, werkzoekenden die met een transitievergoeding opnieuw de arbeidsmarkt op moeten, outplacementbureaus, HR-afdelingen en recruiters.
Ik werk door heel Nederland en reis voor het geven van mijn advisering naar de cliënt. Op verzoek regel ik een locatie.